technews.bgMicrosoft въвежда в Windows 10 функция за приемане и провеждане на телефонни

...
technews.bgMicrosoft въвежда в Windows 10 функция за приемане и провеждане на телефонни
Коментари Харесай

Телефонни разговори от Windows 10 вече за всички

technews.bg

Microsoft вкарва в  Windows 10 функционалност за приемане  и осъществяване на телефонни диалози ч рез приложението Your Phone. Досега тя беше достъпна  единствено за участници в тестовата  стратегия Windows Insiders.

 

Всички консуматори към този момент могат да употребяват смарт телефоните си за диалози от средата на Windows 10. За задачата е належащо да конфигурират на компютъра си безплатното приложение Your Phone, налично за събаряне от магазина Microsoft Store, както и потребителски програмен продукт на смарт телефона.

Приложението Your Phone е налично за смарт телефони под ръководство на iOS и Android, само че множеството от напредналите функционалности са налични единствено за флагманските Android устройства като Samsung Galaxy Note10 посредством Link към Windows.

Наскоро Your Phone се снабди с нови функционалности. Сред тях са усъвършенстваната изложба за фотоси, опцията за потребление на сензорен екран и поддръжката за две SIM карти.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в сайт
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР